Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Derim Kuric Bujrum u petak u Zetru,haha.Sta je ovo šupak,vidis svaki skup Sda pun ko sibica.Nikad se bolje nece plasirati,dzaba,botovi,dnevne lazi i mnogobrojni potkupljeni portali,NAROD ZNA!Zavuci se u mišiju rupu,nisi ostvario zamisljeno.Referiraj sefovima da nisi uspio promjenit misljenje Bosnjaka
Bilo je cescih relija...onda se pojavila ekipa iz slucajeva x
Puno sreće Gera! Nastavak jedne tradicije iz 70-tih godina...I ne treba sve da se svede na koridu bikova i fudbal, neka malo i tehničkih sportova!
I korida je tehnicki sport hahahha
@Japanska jabuka Naravno, ko bolje potkuje konja bit će mu i konj brži...na reliju to zavisi od guma!
nemamo hljeba
@nistavamnevalja......na sva 3 jezika...... :(
Pogledajte kako izgleda kada se 3 mjeseca radova prikaže u samo 2 minute ► https://www.youtube.com/watch?v=l0DYt1Papf0 ODLIČAN TIME LAPSE VIDEO !!!
OPET JEDES GOVNA, KAD ZAVRSIS OBRIS SE OKO USTA SMRDIS DOSADAN SI PAVIJANU RETARDIRANI