Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placamo putarinu a vozimo po najlosijim putevima u Evropi. Uz sve to ubace se ovi neregistrovani
Daj ba naplacuhete nam 40km vise na sistematskom za izduvne gasove to se radi dsmo kad uvezes auto orvi put, u RSu tehnicki 55k. kod nas 90 nidze veze, svi idu u RS na tehnicki pa vi i dalje naplacujte 90km
Nažalost prije će se distrikt izjednaciti sa fbih nego sto ce smanjiti namete u fbih i tako se izjednaciti sa distriktom.
Čudo iz Federacije ne kažu kriv Dodik.Strižu nas kao ovce.
Naša dobra vlast traži od nas da prijavimo šverc, kako bi oni imali još više.A oni obični puk kradu gdje stignu. E pa neće da može. Ovaj text je samo jedan u moru dokaza koliko smo im bitni u stvari...
Toliko ste zapetljali sa ovim člankom, kao da nikako ne znate o čemu pišete. Brišite ovo, smiju vam se ljudi.
@ gvardijan poslovnice postoje za osiguranje vozila ali i kod njih su cijene osiguranja iste kao i kod drugih.U RS postoje i njihovi tehnicki pregledi ali opet je cijena registracije visa nego u Distriktu.
@BaleaSupremw gdje si ti vidio da je taj porez 20 KM. Porez na vozilo 1,6 je bez obzira na godine 50 KM i toliko se placa.
@gvardijan ja neki dan registrovao svoje vozilo koje je 1.9 2005 i porez na imovinu platio 20KM
@Belgijanac imas 2 poslovnice Brcko Gasa u Sarajevu.Jedna u Tibri a jedna na Dobrinji.Malo se raspitaj. @TikeToke stvarno ne vidim svrhu tvog komentara.Kakve veze ima Konakovic sa eko taksom?Tu eko taksu je uvela Vlada FBiH cini mi se prije mozda 6 - 7 godina i ta Vlada je bila pravo mjesto za ovakvo pitanje.Doduse i ova nova bi to mogla ukinuti.
Već 4 god.registrujem auto u Lukavici . Jeftinije mi je za 300km , a ne za 100km kako predstavljaju u ovoj objavi.
Svi zakoni imaju negdje drugo napisani. Ne treba se praviti pameyan nego samo prepisati. Ali, pislihe ovoliko godina mita i korupcije, dobro na celu drzave nisu istaknuti krimilanci i mafija, mada mozda i jesu!?
Kakav zacarani krug problema, nameta i kradje od gradjana. I onda kad kažu ne može jeftinije, kako u Brckom može ? U italiji vozila na plin zbog nulte emisije plaćaju samo polisu. Kad će doći na red registracija od 2 godije trajanja, tehnicki 2 godine za novija vozila, završavanje svega na tehničkom, a ne ovo daj ovom 20 aj do agencije čekaj u redu uzmi broj fali papir, daj stiker… kako u Srbiji jedan stiker i to je to, šta svake godine 5 km plaćam naljepnicu?
ČEKAJ GDJE JE OVO U BIH STALNO SE POTENCIRA BIH A ČAK I PO OVOME SE VIDI DA NE FUNKCIONISE KAO JEDNA DRŽAVA OVDJE KAO U DVIJE DRŽAVE DRUGE JEDNA CIJENA ZA JEDNU DRŽAVU DRUGA ZA DRUGU DRŽAVU .A MOŽDA JE SKUPLJE U FEDERACIJI ZBOG VEĆI PLATA 😂😂OVI U RS MANJE ZARADZUJ PA ZATO JE JEVTINIJE😂.
Sjecam se u Drina osiguranju lik ti da 70 KM i kaze evo uplati sebi tehnicki, i Bosnjo osigura tamo kaze dobro je 70 KM u dzep. A ljudi peru pare samo tako, ti uplatis 70 KM i eto ga cisto ubaceno u sistem. Srpska osiguranja mafije vece nema…A Bosbje sve kod njih registruju, jeftinije 70 KM
zna se ko je ekonomska sila u državi
Kako porez na imovinu može biti 50 maraka za vozilo iz 2008 godine kad je porez na imovinu za vozila stara preko 10 godina 1.6 ccm 20 KM?
mafija- kao uostalom u svim sferama drustva. Fujjjj pvm.