{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


I Renault pojeftinio u BiH

S
27.8.2008. u 00:08
0
0
I Renault pojeftinio u BiH
0
I Renault pojeftinio u BiH
Renault Twingo
Renault je, u skladu sa izmjenama visine carinskih stopa, korigovao cijene svojih vozila na bh. tržištu. Uz učestale akcije, ovaj će korak bi trebao dodatno učiniti Renault vozila još dostupnijim na našem tržištu.
Stupanjem na snagu izmjena u Zakonu o carinskoj tarifi Bosne i Hercegovine početkom jula, Renault je cijene svojih vozila prilagodio nižim carinskim davanjima što je, u konačnici, snizilo cijene određenih modela za dodatnih 8,5%.

Tako će sada kupcima u Bosni i Hercegovini biti omogućeno da po povoljinjim cijenama dobiju modele iz široke game Renault vozila. Na sve modele Renault Clio, Clio Grandtour i Megane Sedan će se zadržati primjena dosadašnje nulte stope carine.

Najbolja ilustracija koja govori u prilog novim i povoljnijim cijenama koje je Renault pripremio za svoje kupce, je cijena novog modela Renault Twinga, koji se sada može dobiti već od 16.442 KM.

Ujedno, prošla godina je za Renault u BiH bila najuspješnija do sada, sa porastom prodaje od čak 32%. Zahvaljujući izmjenama carinske regulative, čestim akcijama i povoljnim uslovima finansiranja prilikom kupovine automobila, u Renaultu očekuju dobre prodajne rezultate i u 2008. godini.

Pad prodaje Land Rovera

27.08.2008. u 00:05
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: