{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hyundai Licitacija rabljenih vozila

14.10.2014. u 09:35
0
3
Hyundai Licitacija rabljenih vozila
0
Hyundai Licitacija rabljenih vozila
Hyundai Auto BH za sve one koji žele na zabavan i intesresantan način doći do kvalitetnog rabljenog vozila, koje je servisirano i uredno održavano, nudi priliku za učestvovanje na licitaciji koja će se održati 17. i 18. oktobra.
Sva vozila koja će se naći u ponudi tih dana biti će izložena ispred Hyundai Auto BH prodajno servisnog centra na Šipu, Bare. Radno vrijeme u toku licitacije biti će od 8:00 do 18:00 sati.

Prema pravilima licitacije svako vozilo imaće ponuđenu početnu cijenu, a posjetioci će imati priliku da licitiraju vozilo po želji sa ponudom koja je njima prihvatljiva.

Najveća ponuđena cijena znači da je vaša ponuda prihvaćena. Iz Hyujndaija vjeruju da će kao i svake godine do sada odziv na ovu akciju biti veliki, te da će licitiacija ujedno biti i prilika za ugodno i zabavno druženje sa uposlenicima Hyundai Auto BH.

Sva vozila koja se nađu na licitaciji su uredno i redovno servisirana i održavana, te se nalaze u besprijekornom stanju. Za više informacija možete posjetiti Hyundai u prodajno-servisnom centru na Šipu, te ukoliko želite možete odmah po dolasku tražite da preliminirano pregledate vozila i pogledati ponudu ili jednostavno pozvati na 033 290 000.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: