Promo
67

Hyundai kao sinonim za pouzdanost i sigurnost

Novim garancijskim uslovima definitivno je da će Hyundai svim kupcima pružiti jedinstvenu i jednu od najboljih garancija na bh tržištu.

Svi oni koji se odluče za kupovinu Hyundai-a u Bosni i Hercegovini od januara 2020. godine ostvaruju pravo na nove garancijske uslove i to 5 godina bez ograničenja kilometara. Novi uslovi garancije znače još više sigurnosti i pouzdanosti za naše klijente, te još jedna su u nizu potvrda kvaliteta Hyundai vozila.

U svijetu prepunom ograničenja lijepo je znati da ipak postoje neke stvari bez ograničenja. Danas mnogi vozači prelaze veliki broj kilometara, tako da za dvije, tri godine s lakoćom dosegnu i pređu 100.000 km, ali od sada kada je Hyundai u pitanju kilometri ne trebaju da vas zabrinjavaju.

Pored toga Hyundai Auto BH kao distributer svim svojima kupcima obezbjedio je 10 godina besplatnog održavanja - ažuriranja mapa navigacije (Hyundai map care), što dugoročno predstavlja također veliku uštedu za vaš budžet.

Kada je prodajna akcija "Vrela Hyundai ponuda" u pitanju kupci su već pokazali veliko interesovanje, te nesumnjivo je da su tom interesovanju doprinijeli i novi, bolji uslovi garancije, te naravno besplatno desetogodišnje ažuriranje mapa. U samoj akciji kupci mogu ostvariti uštedu na svim modelima od 10 posto, plus dobiti poklon 4 zimske gume, uz posebne uslove finansiranja, a ukoliko dodamo na sve to naprijed navedene novitete sigurno je da će kupci pronaći dovoljan razlog da nas posjete u novoj godini.

Više informacija o samoj akciji, te novim uslovima garancije možete pronaći na našoj web stranici hyundai.ba ili pozovite jednog od naših ovlaštenih prodavaca u Sarajevu, Lukavcu, Mostaru, Doboju, Banja Luci ili Brčkom.