{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hyundai Ioniq predstavljen u novom prodajnom centru u Banjoj Luci

7.10.2017. u 11:45
3
8
Hyundai Ioniq predstavljen u novom prodajnom centru u Banjoj Luci
3
Svečanom ceremonijom otvaranja novog Hyundai prodajno servisnog centra, Autoplus Banja Luka kao ovlašteni diler na poseban način je obilježio trinaest godina poslovanja i lojalnosti ovom brendu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Novi Hyundai Autoplus prodajno servisni centar u Banjoj Luci je urađen po novim korporativnim standardima ovog brenda, a ujedno je i prvi takav centar u Bosni i Hercegovini. U narednom periodu ovlašteni distributeri Hyundaija u Bosni i Hercegovini će također uraditi prilagođavanje i uređenje svojih prodajnih centara po novim i strožim standardima.

Kompaniji Hyundai Autoplus je pripala i posebna čast da promoviraju i svojim zvanicama prikažu Hyundai Ioniq. Ioniq je prvi model u svijetu koji u jednom tipu karoserije nudi tri verzije pogonskih sistema: električni, "plug in" i hibrid. Na našem tržištu trenutno u ponudi se može naći hibridna verzija. Ovaj model je stvoren kako bi ponudio dinamičnu vožnju i jednostavno rukovanje što je faktor koji razlikuje IONIQ od drugih hibridnih vozila.

Cijena ovog modela će se kretati od 49.990 KM do 62.990 KM sa PDV-om. Svi zainteresovni koji žele vidjeti nešto drugačiji model Hyundaija mogu posjetiti Hyundai centar u Sarajevu, a u skorije vrijeme i ostalim ovlaštenim centrima u Banjoj Luci, Doboju, Mostaru i Brčkom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: