Promoter Hyundaija u BiH
0

Haris Džinović vozi ix55

Sarajevo-x.com
Potpisivanjem Ugovora o saradnji između Nihada Sivca, generalnog direktora kompanije Hyundai Auto BH i Harisa Džinovića, popularni pjevač je postao prvi promoter Hyundaija u Bosni i Hercegovini. U naredne dvije godine, Haris Džinović će voziti najluksuzniji model Hyundai game, ix55.
„Izabrali smo najluksuzniji Hyundai model, kakav i dolikuje zvijezdi poput Harisa. S obzirom na status koji uživa i posvećenost u radu smatram da nismo mogli pronaći bolju osobu koja će predstavljati naš brend. Nadamo se i vjerujemo da će naša saradnja biti uspješna i dugoročna na obostrano zadovoljstvo’’, rekao je generalni direktor Hyundai Auto BH gosp. Nihad Sivac.

Novi Hyundai promoter takođe nije krio zadovoljstvo rekavši: „Za Hyundai vozila imam samo riječi hvale, stoga sam zaista sretan što smo naše prijateljstvo pretvorili i u partnerski odnos. S obzirom da mnogo putujem, potrebno mi je pouzdano, kvalitetno i sigurno vozilo. Hyundai ix55 predstavlja novo iskustvo, a na prvi dojam mogu reći da sam oduševljen. Stvarno se osjećam kao da gospodarim cestom.“

Opremljen najbogatijim paketom opreme Priviledge te pokretan snažnim i ekonomičnim 3.0 CRDi motorom, ix55 idealan je za osobu poput Harisa Džinovića koja u svojem vrlo intenzivnom radnom ritmu brzo i sigurno treba stići do destinacije. U pogledu sigurnosti, Haris Džinović se može vrlo opušteno prepustiti uživanju u vožnji jednog od najsigurnijih automobila današnjice koji je dobio pet zvijezdica na testovima za sigurnost. ABS, ESP, zračni jastuci i zavjesice, aktivni nasloni za glavu i brojni drugi elementi aktivne i pasivne sigurnosti na najvišem su nivou.

Kako bi doživljaj Hyundai vožnje bio potpun, Harisov ix55 opremljen je brojnim elementima poput dvozonskog automatskog klima uređaja, originalnog Hyundai radio CD MP3 uređaja s komandama na kolu upravljača uz priključke za iPod/USB, kožom obloženog upravljača, kožnih grijanih sjedišta, električnog podizanja svih stakala, električni podesivih i grijanih retrovizora te mnogo drugih praktičnih i inovativnih detalja. Luksuzni ix55 zasigurno će ispuniti sva očekivanja i pružiti neponovljiv užitak vožnje.