Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posjetite novi portal www.igre.cz.cc Zaigrajte najzabavnoje igre i osvojite pehare,medalje,dukate....
heheh ima li ko ovdje da cita tekstove, ja samo citam komentare i valjam se od smijeha.
E svaka cast Opelu na ideju...super odradjena kampanja....super fol...do sada po meni najbolja promocija nekog automobila u BiH....
Hakiran? Kakav je to izraz, majku mu... To nesto ko harakiriran :)
odmah na pljuvanje stoko. a ne vidite da je \"hakiran\" jel? ili ste malo previse \"pametni\" da to primjetite?
hahahah, najbolji su ovi sto se javljaju i prave pametni kako stranica uopste nije hakirana! Hahahaha, hvala Opelu sto mi uljepsa dan! Muahahahaha :)
jao koji ste vi levati, pa iz aviona se vidi o čemu se radi... flash, ne može se kliknut na većinu stvari... i reklama za Astru, stvarno ste levatine totalne
sax sucks
Pa jeli hakiran ili nije ?! A dole kazete da ipak nije, a po naslovu bi se dalo drugacije zakljuciti, fakat Vas vise ne kontam, unistavate nas glupim tekstovima nepismenih novinara.
Svaka čast za najbolji marketing do sad u BIH?
Redovan cita... jesi pročitao cijeli tekst???
Redovno pratim vas portal, a s ovom \"vijescu\" ste stvarno pretjerali. Hocete stvarno vjerovati svakom klincu zeljnom paznje koji vam nesto posalje kao ekskluzivu? Jeste li uopste posjetili Opelov sajt? Da jeste, vidjeli bi da je \"fazon\", nema tu nista hakirano. I da jeste, ljudi bi popravili, a vi ne biste ni saznali.
Ovaj sajt je hakiran od strane velesilnih srpskih hakera iz Miljevine i Severne Bileće, te jednog mladića iz srpskog dela Ustikoline. Srpski hakeri polazu historijsko pravo da hakiraju 49% web stranica!
Dobro, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...