{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Godinu dana nakon otvaranja Hyundai centra Šip

7.5.2014. u 14:53
7
4
Godinu dana nakon otvaranja Hyundai centra Šip
7
Godinu dana nakon otvaranja Hyundai centra Šip
Prošlo je nešto više od godinu dana od kako je otvoren novi i najsavremenije opremeljni prodajno servisni centar Hyundai na lokaciji Bare - Šip u Sarajevu, a koji je definitivno dao pečat i premium izgled automobilskom brendu Hyundai u BiH.
Hyundai je bio među prvim automobilskim brendovima koji su se pojavili i bili na usluzi kupcima u Bosni i Hercegovini, a skoro od samog početka prodajni salon Hyundai je smješten na lokciji Pofalići i kao takav bio je prepoznat kod klijenata.

Upravo zbog dugogodišnje prepoznatljivosti brenda Hyundai na lokaciji u Pofalićima iz kompanije Hyundai Auto BH odlučili su da pored novog centra Šip prodajni salon Pofalići zadrže izvjestan period i jednostavno dopuste starim, ali i novim potencijalnim klijentima da spoznaju, prihvate njihovu novu lokaciju kao i sve njene mnogobrojne prednosti koje pruža, a to su: prodajni salon opremljen po posljednjim korporativnim standardima, vrhunski i najsavremenije opremljen servis sa stručnim osobljem, prostran i komforan parking prostor, posebni kutak za klijente i djecu i još mnoštvo drugih sadržaja.

Nakon perioda tranzicije koji je bio dovoljan za spoznaju i prihvatanje nove lokacije, sve aktivnosti prodajnog salona Pofalići će sa 09.05.2014. godine biti premještene u novi prodajno-servisni centar Hyundai Šip u Ulici Branilaca Šipa 4C. Sve upite i informacije o kupovini vozila, servisiranju vozila i uslugama rent-a-car mogu se dobiti lično posjetom novog prodajno-servisnog centra Šip ili na telefon 033 290 000.

Sve one koji još nisu posjetili Hyundai na novoj lokaciji iz Hyundai Auto BH pozivaju da ih posjete u novom prodajno-servisnom centru Hyundai Šip.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: