Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaa joj klixa... nagradna igra i top dobitnik dobije auto na 7 dana koristenja... hahahahahah.. joj super ste... :)
Opet ce onaj kuljavi golf dobiti nagradu garant
@aminem , ubjedljivo najgore auto na listi
Ne znam koliko je pametno slati sve te podatke bilo kome. To "glasanje" pa slanje maila mogu i vjerovatno hoće iskoristiti da povežu vaš stvarni identitet sa profilom na klix.ba. Tako da ako nešto objavite što asocira na govor mržnje ili vaš komentar bude "sumnjiv" očekujte SIPA-u ili policiju na vašem pragu u vrlo kratkom roku, jer ste prvo glasali pa poslali mail, gdje je vaša IP adresa ista u ta dva slučaja. Tako će povezati vaš profil i stvarni identitet.
@admin0 Da se zna: nemam ništa protiv sankcionisanja govora mržnje i onih koji to rade, ali protiv prikupljanja privatnih informacija za koje ne znam ko obrađuje i šta će raditi sa njima, imam.
Ako pobijedi Golf pricacemo da je narid glup. Ako ne pobijedi pricacemo da je izbor namjesteno
Zenooo dobio sam Auto,ajd svaka cast. ,ali moram ga u Srijedu vratiti
GOLF 2 1.6 D
Novi Renault Clio 👍👌
a sta ce bosnjo izabrat nego golf VIII, vidjecete
toyota corolla
Od svih koje sam vozio najbolje mi se pokazao golf 8 :)