Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proizvodnja sa skupom zelenom strujom se vise ne isplati u Njemackoj. Gasenje nuklearki ce doci na naplatu svabama
Pa super,eto 3500 hiljade novih kvalifikovanih radnika na raspolaganju.s obzirom da se stalno zale na nanjak radnika ovi ce im dobro doci Jos i nijemci,nemoraju Migranten cekati da nauce njemacki
Njemcima sinko' trebaju keramičari, vodoinstalateri, električari, instalateri centralnih grijanja, zidari, tesari, varioci i bravari, automehaničari, pekari, medicinsko osoblje i njegovatelji...ne trebaju njima filozofi i doktori nauka koji hoće 30-40 eura satnicu ili neko ko će gotove dijelove automobila skapati, ništa puno ne raditi i imati 25 eur po satu, 13. platu i još dvije premije od po 2000 eur.
Vece je pitanje dali nasa drzava pokusava barem dovesti neke od njemackij firmi u bih, sad kad sve vise njemacki firmi sele proizvodnju. Upravo sad njemacki Miele gasi 2000 radnih mjesta polako od kojih 700 sele u poljsku. A to je mali dio jer bankrot firmi u njemackoj je 40% veci u februaru bio nego isti mjesec prosle godine, 1077 firmi tacnije. Ove sedmice Arko, Hussel und Eilles gase poizvodnju, to je 1200 radnih mjesta.
To cemo mi tek za 15 godina osjetit