Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad Novalic vidi ovo i kaze... ne mozete sebi priustiti auto, evo vidite... dakle uvijek ima rjesenje, svi po 3d printere i akcize placajte
Mozes mi pragove i solje isprintat golf 2 boja teuhla visnja
Ne znam da li dobiju 3D digitalni model, ili ga sami kreiraju. Ako rade sami grafički model, onda svaka čast. Ako to dobiju, onda je fazon samo što imaju para za 3D printer.
Kad imas viška para i vremena onda UŽIVAJ.. Svaka čast
motor v8 stavio ali šteta što će ga Lamborghini tužiti.
Bil mi mogo isprintati spojler za punta?
isprintaj mi deder jedan please
a motor Renault 1.5 dCi sa rucnim mjenjacem
Svaka cast
Slatko ali vjerovatno slijedi tužba za plagijat
@ZaVlastitePotrebe Pa nece ga masovno prozvodit i prodavat.
@ZaVlastitePotrebe Oni ne tvrde da ovo zapravo _jeste_ Lamborghini Aventador, a ne koriste ni registrirane zaštitne marke.