Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije nego JE TEZI za 160 kg
Ferrari 599 je Grand tourer a ne luxuzni automobil. Inace Ferrari nema niti jdan automobil u oblasti luxuznih automobila. To ipak prave drugi, a ti trazi dalje.
Ferrari je EKZOTICAN automobil !
imam neke celicne felge za njeg sad za zime..
ebai ga kad nema šiber!
ferari je super car a lexus je luxuzni auto
ne znam sta se zale iz ferarija kad su im kupci u vise od 50 % slucajeva teski kompleksasi seljacine mafijasi kriminalci sve sama \"krema\" svjetske \"elite\" i drustva....
u tekstu piše kako je za modifikaciju dobio dozvolu od proizvođača pa onda da ga proizvođač tuži? ne kontam???
@ma buraz Hajd malo vježbaj čitanje, pa onda komentariši. @pa da Vidim da inače poznaješ i baviš se Ferrarijevim modelima - F599 je luksuzni automobil, npr. a ti traži dalje
gdje ces ga na livadu odma..isto da si zi bosne..
\"Proizvodjac luksuznih automobila\"?!! Nisam znao da je Ferrari zastupljen i u tom segmentu? Hmm, ne znam ni za jedan model.
\"Proizvodjac luksuznih automobila\"?!! Nisam znao da je Ferrari zastupljen i u tom segmentu? Hmm, ne znam ni za jedan model.
Prije modifikacije je tezio 1,3 tone ali poslje modifikacije samo 160 kg Nabijem vas na kruac sve u redakciji
Samo da kazem, yebo ferrari moj golf II zakon!