Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek naprave paradu za golf 2, nece im silverstone biti dovoljan..
@jale koji si ti futavac. Kako dokazuješ to da si obrazovan?
Ma da ovaj kloc koji se naziva Jale je obrazovan.
@Jale, ti imaš 5 minuta škole i veliki odmor... Rimtutituki
Al džaba je glup si hajvanu jedan. Najjače su ti fraze koje si pokupio iz hr časopisa: \"brutalno dobar\" i slično... Jako Tita mi, prejako hahahahaha...
Prosipam? Ja ovdje dajem komentar bas kao i svi drugi, obicno komentiram dizajn, cijenu ili opremu. Nije moj problem ako imas drugaciji stav, izvoli ga obrazloziti argumentima. Jedini Hyundai kojeg sam do sad pohvalio je bio i30, kako vec rekoh, ako ti se to ne svidja - tvoj problem. Pohvalio ga je cak i predsjednik VW-a, ne vidim zasto bih ga ja pljuvao, ali iz nekog razloga tebi je to bilo dovoljno da mi najases na qrc sa tim Hyundaijem iako mi uopste nije omiljena marka. Kao i vecina Bosanaca, i ja najvise volim svapsko. Cuj \"pokupio frazetine iz casopisa\", hehe, ma svakako. Zamisli samo, jadnice, ima nas i obrazovanih, nismo svi poput tebe. Blamiras se.
Ali nije ovo Hyundo... Glupane nepismeni, naučio si frazetina iz autočasopisa pa se ovdje prosipaš.
E moja budalo jadna i nepismena. Da ustanes kad kazes rijec Honda. Normalno da sam \"pametnica\", necu valjda biti glup kao ti?
Još kad bi bio međunjima Hyundo ili Honda bilo bi bolje. Jelde \"pamtnice\" naša...?
@@senses sta se glupiras...upravu je...1000 auta puta 6 eura je 6000 eura to je britanske uslove nista 6 eura jest malo kad vidis da se auta prodaju za min 100.000 eura
Govno jedno Tursko, haj ti daj vise ako mozes, znas samo kritikovati.
odvadi malo, puno je 6 eura po autu :-))))