Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzite najbolji hostel na balkanu, TOP 15 u svijetu. Molim vas za like https://www.facebook.com/FranzFerdinandHostel?fref=ts www.franzferdinandhostel.com
Kako bi ja sa ovim prelijetao rupe po našim ulicama.
i ovo je vise sve postalo isto
standardni La ferrari je težak 1255 kg, ovaj je lakši 90 km, što je 1165 Kg, a ukupna snaga je 1050 KS, što je 1,1 kg/KS .IMPRESIVNO NESTVARNO I ZADIVLJUJUĆE..svaka čast za ovako urađen posao..p.s najbrži lamborghini Venano ima 1,93 kg/ KS What else do we know? Aside from the fact that this is the first ever Ferrari in history to produce more than 1,000bhp, the FXXK also features a whopping 540kg of load at 124mph - 42 per cent more than the previous FXX - along with an aerodynamic efficiency increase of 50 per cent.
Taman htio jedan kupit kad ono prodano sve. Jbg drugi put
Gdje ostatak spojlera?
to je jeftinija verzija :D
Kako za delove?
Legalna formula
Nije s ove planete