Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda se pitaju čemu služi EU uopće. Svemu brate, od lijekova i pušenja, pa do auta i kvalitete Nutelle. Tačno je da se to sve naplati, al evo i nama se naplati pa ništa nemamo.
@dzezva kani se pusenja bona. Ako nam zabrane pusiti sta cemo raditi? Necemo da radimo a kahva ne ide bez duhana. A ova tehnologija se moze primjenjivati u BiH. Provalije po 500 metara a mi za branike nismo culi. Haj’te vi moji evropljani skontajte kako ostati u jednom komadu (ne moras biti ziv) kas se survas niz Bradino. Heftu ce te cupati i is cup at ce te u komadicima ko Ikar birvaktile.
Sta ti je Evropa, a kod nas ljudi konjskim kolima pice po magistrali i centru grada
@jegulja ma gdje ih to vidiš' ja zadnji put vidio konjsku zapregu u ratu.
@jegulja turbo zaprege buraz. Twin motori, dvije konjske snage, trosi samo 50 kila sijena I kantu vode na citav dan. Stednja je mudrost trosenja buraz moj
A sve ce da plate kupci jer to je jedina svrha svih tih sr anja - natjerati ljude da ih kupe
Čisti auto industrijski lobi
Meni ovo netreba u golfu imam u vratima 10 kila gipsa nemozemi nista ni tentk na branicima 20 kila gipsa i u gepeku 4 janjeta i 1 tona pjeska dje ces dalje
Sve će to bosnjak da prebiknuje jer ga nerviraju lampice i zato sto su to sve gluposti i bespotrebna sr*nja.
Kako će ovo Hercegovci sve s merakom lijepo mehanički i softerski da ukinu! Oni se ni pojasom ne vežu u 100%-totnom broju kao i veliki broj ni u ostalim dijelovima BiH. Kako napreduje ova sigurnosna tehnologija uskoro će u BiH biti više poginulih nego u čitavoj EU na godišnjem nivou!
@sandor1 nemoj bolan na nas. Kod nas te ne vezu ni kad te kidnapuju. Lijepo te nazovu kazu “haj’ ‘vamo da te kidnapujemo” I ti odes k’o co’ek.
Nikakva tehnologija ne može pomoći nama sve dok se putevi krpe lopatom i to uglavnom pred izbore. Akcize se progurase ja ne vidje nigdje da se par kilometara puta presvuklo novim asfaltom, lopata po jednoj rupi to je naša stvarnost i najveća opasnost na našim putevima.
Ko te pita za Bosnu? Ovo su zakoni za EU, za civilizaciju.
@Dr.mr. radi ovih dvojiki imam averziju na sva wv vozila.
Kako ce ovo instalirati u Golfu 2?
@Hamkaleta .....može.....golf vrijedan 800 KM, a ova nadogradnja 6000 KM...... :(
Da hoče i kod nas to zaživit bilo bi dobro.
ovo će samo povećati cijene automobila, a to je i osnovni cilj. crne kutije, da te prate gdje ideš i šta radiš, mogu i ovako pomoću mob, ali sada će još lakše
Piši propalo. Slabo je to. Možda spasi trilijardu života samo. A ostali će i dalje ginuti. Fazon je redizajnirat ideologiju, okolinu, principe, sve dijelove auta i ceste. Dok god samo djelimično to brinete, samo ćete spasit dio života. Trebamo zači u drugu dimenziju.
svaka cast, posebno crna kutija