Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao ona rava Dzeksona, uvaliti mu dijete
pusi k...c ameru vi ste ovo i namjestili !!!
njemci moraju biti prvi pa makar i slagali
Nije "varao" (viška su vam navodnici), već je namagarčio sve bekane koji voze ovaj saksonski saksofon fujfauve...i koji se dan-danas kunu u njega i četiri prdeža, ovaj prstena Da ne govorimo o zavrtanju na subvencijama, kreditima EIB koji su usmjeravani u Bog zna šta, umjesto u razvoj čistih tehnologija, varanju država i svojih vlasnika, dioničara itd.
a sta je uradio fiat sa milijardama pomoci, psa sta je uradila sa 2milijkarde pomoci,(jedino vag nije kukao da su u gubitku cak su i posudjivali neke pare eu), ford se koprcao godinu dana u dugovima a sefovi sebi uzimali mjesecno 20miliona, GM isto kukao godinu kako nema za kafe, toyota isto tako uzela od vlade pare za nesto sto nisu uradili, ,. il si ti serrvin pa ces se vadit na zastavu,.
@provucikarticu Neuzubillah 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.. vrijeme ce pokazati...jel ovaj elon genijalac dobrih namjera il je jos jedan ublehasa koji kreativnim pristupom zeli stvoriti novac iz nista!
genijalno rješenje