Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brojac Piramida I kako ce imati domet od 600km kazes??😂😂😂😂😂 odavno ja tebi govorim da ti o EV ne razumijes nista ,pa cak i kad nesto procitas ti ne skontas ,,,,u tekstu ti pise da ce imati bateriju od 100kw- 200kw (naravno to tebi laiku nista ne govori) sto znaci da sa baterijom od 100kw mozes preci od 500-650km ovisno o onim faktorima sto ti redovno navodis kao mana EV-ima..
Ionako je bio tezak 3 tone, sa baterijama ce biti 5.
I kako ce imati domet od 600km ?? Nije ga imao ni sa benzin motorom...
Mnogo dobro, ali Sanel ostaje kraj svog Venta. Destinacije su kao i uvijek ljetnog karaktera, a na mp3 playeru sviraju strani hitovi ljeto 2010. Brzina Venta uskladjena sa brzinom vjetra od 45km/h, ruka je kroz prozor, a zalazak je sunca.
Električni Hummer nema smisla. Hummer je grdosija koja loče gorivo ko Sejdo Komšić brlju i tako treba da ostane