Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise bi se smanjile emisije CO2 kada bi se zabranilo seljacinama po buca potocima i zabrdju da loze raznorazna sranja.
Mozda je tako na globalnom nivou ali u gradovima bi bilo daleko vise....
U Sarajevu bi smanjili sigurno.
Djelimicno je Vavassori u pravu ali niko ne spominje elektricne avione brodove kamione kombajne traktore itd itd koji zagadjuju vise nego personalni automobili... ogranicenost je najveca boljka savremenog doba
Da, o ovome sam diskutovao vise puta sa prijateljima.
jA tvRdIM dA moJ gOLF 2 sa eURo 1 ne ZaGadzuje oKOliNU......... :(
prvo i osnovno ko je naručio to istraživanje ..
Na koji način se proizvodi struja? 95% - nuklearne i termoelektrane. Auti na el. energiju su ubleha.
ukini sirotinji (koja nema para da napuni frizider jednom mjesecno ali radije se voza) euro 3 i 4 da bi se smanjila emisija CO za čitavih 0,00000000000002 %
Lazu!!! Konakovic zna bolje.
Ne zagađuju auta toliko koliko zagađuje čovjek sa svojim nemarom i sa izgradnjama nepotrebnih fabrika, a u slučaju da su potrebne većina njih u zemljama trećeg svijeta nije po propisima.
Sad ces reci da je Termoelektraba u Tuzli nepotrebna...
Pročitaj ponovo.