Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kradljivac je vjerovatno sa BALKANA :)))))
imaju Njemci odlične automobile,a i ove za široke narodne mase
VW je krs od auta samo na balkanu je VW zmaj i to je to zato golf4 raspadnuti sa 500 000 kilometara samo kod nas vrijedi 7 000 km
Ja ga licno nisam neki obozavaoc, ali da je krs nije, al daleko od toga da je neka sminka. Malo bolje "Narodno auto" i nista vise.
Mislim da je VW umijesan u ovo. Sad ce nastuputi sa najnovijim program zastite volzila kao odgovor. Snimili su kamerama lopova, valjda su odradili i nalaze daktiloskopije. Bumo vidili!
Hahahahha kakvi carevi.. Maznut auto iz fabrike, neprocjenjivo :)
Nedo Bog da je ta fabrika u Bosni, propali odma i zbog ciga i naših bandita.
E jbg, Tek pusten u prodaju i security sistem vec provaljen....Super reklama za vw nema sta...