Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carsija bez djed mraza,kome se ne dzasvi ima Moskvu i Rim. Old town all time.
to što si musliman ne znači da treba zabraniti deda mraza konju. i ja sam pa mi ne smeta da moje dijete bude u krilu deda mraza. idi u teheran, tamo ga sigurno nema!
u Sarajevo može u Golfu 2 dizel, ali da Azrija vozi
Samo pogledajte link i objasnite mi sto bi moje dijete moralo da vidi nekog djeda bozicnjaka kad sam musliman... http://rectaratio.blogspot.com/2008_11_30_archive.html
kad ce u stojadinu doc\'?
E moj djedice, mozes ti uzeti koji hoces autic, ali u Sarajevo ne mozes ni mr-tav, pa samo recite da nismo ko Te-he-ran, ma-mi-cu vam he-bem;-)
grozno, kako ovaj svijet ide u propast, vjerovatno ce nasim unucima deda mraz dolaziti na k.urcu, ako ga naravno bude kod nas.
betli pa ford zavdine a audi mogo sam i ja slicno u foto shopu i koji copy paste :D
bentley je najbolji. opazi irvasa i djozla hahahah
Irvas, umro sam od smijeha, Tita mi....
A hoćel djed božićnjak doći djećici sa nakurnjakom ili bez.
Irvas komentar ti jesuper,baš si me nasmijao
jbs me.. ostah i bez posla.. bemu tehnologiju. ovo je zivo sranjeeeeeee!!!!