Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubjedljivo najruznije auto na svijetu,neznam samo sta su htjeli dobit sa ovim gornjim svjetlima,staklene povrsije su prevelike(to je nekim autika +,ali ovome je veliki -...........jednostavno fuj.....
bas fin bibi,,,fine pare tu leze,,cuvaj ga
ovo auto je najbolje na svijetu
jesu lipi
cayenne je ok auto i upravu si da nije nesto extra udoban ali je udobniji od BMW X5 prve generacije
mislim auta nisu nesto ruzna ,al ovo je velika zjebancija
A zašto niko ne spominje daciu logan..njenog dizajnera, skupa sa dizajnerom multiple treba izbičevat na glavnom trgu, zatim uvaljat u preje i katran.. PT cruiser je baš fora, uvijek se okrenem kad ga vidim na ulici... Peugeot 104 je također gadan..al dacia logan, multipla i ove novije lade karavani su vrh ružnoće. A onome ko je sastavljao ovu listu treba zadat nekog pametnijeg posla...
fkt ne kotam sta je ruzno na ovom porseu moze li neko objasniti...?
samo se vi svadjajte ali u varburg mi ne dirajte...
majke mi od svih koji su davali komentare za automobile siguran sam da nisu se vozili ama bas ni u jednoj od ovih vozilica... svi nesto ko znaju... znalci..
Slazem se da su ova auta prilicno ruzna, ali definitivno ima i mnogo ruznijih. Druga stvar, mislim da je pogresno porediti auta koja su proizvedena 70-ih i ona koja se proizvode sad.
ako je ovaj ruzan, neka mi neko onda pokaze lijep auto.
ja gariba, strasan je:-)
Cudna lista, ali s obzirom da \"De gustibus, non disputandum\" i da je dosta ljudi ucestvovalo u izboru onda bi ovo trebala biti realna slika. Ovi sto kukaju kako je Porche ovdje, iskreno meni nije toliko ruzan, ali pitam se bi li mi bio da ne nosi oznaku Porsche nego recimo Dacia :) Cudan uticaj na psihu imaju te marke. Ovaj gore sto sere 10 KIA ovo ono, pogledaj ceed-a konju jedan. SIgurno bi ti bio naj-mega-giga-turbo-super da je Porshe ceed a ne KIA ceed.
definitivno Renault Thalia na svih 10 mjesta!!!