Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je pa ste postavili sliku Renault Twizya hahah
@sarajevo-x.com mozda je twizy u gepeku
Zato ga donedavno nisi mogao u Federaciji napunit a u RS-u bilo u Doboju i BL... Kakva kombinacija...
Ne znam od kud dislike na ovaj komentar kad si u pravu...nepismena Klix komentatorska populacija...
Hoće li biti pojednostavljene procedure, mislim papirologija i lstale gluposti kad ova vozila uđu u masovniju primjenu kod nas ??!! Održavanje bi trebalo da je minimalno, pa red bi bio da se pojednostavi i proces registracije !!
a kako kad se ispušu guhe, jel se pune strUjOm? :(
'Nisam želio'!!! Pati se ti onda u smrdskoj...
Sta nas boli k..... sto ga on nije mogao registrovati i sto vlah nije htio ni 140 KM da uplati u Federaciji. Da imamo imalo mozga ignorisali bi sva desavanja u MANJEM entitetu
@DmxSa glup si lik
Sta ces kada su nam sistem napravili debili. Godinama u Fbih placamo skuplji tehnicki. Placamo dvije putarine za vozila na plin i benzin. O cemu pricati dalje. Postavljaju elektricne punionice a nemozes registrovati elektricno vozilo. IDIOTI na vlasti.
A elektro traktor?
Bolja polovina 😋😋😋😛😛
kad ce biti elektricni ljudi da rade privatnim robovlasnicima poslove
Cijena registracije u BiH je ista kao za sva druga vozila s tim da je putarna skuplja za 50%, porez za 50%. Eko test se ne placa ako je auto na struju. Samo hibridi, i ostali. Smijurija od sistema! U drugim drzavama, registracija je 200 KM, ovdje te spale po dzepu pretvore ti KW elektromotora u KW nekod dizela ili benzinca
drzava K r C
Cuj platio eco taksu, ko da gledam dali mi u onaj stiker euro 6
Od kad je Elon Musk vlasnik Renaulta ?
Napatio se ovaj zarad elektrifikacije pravooo
@StariSatSarajevo,voze skupa auta krimosi kao braca Ćulumi i ostalih 5% stanovnistva..
e posto nisi htio da auto registrujes u FBiH ja ne bi ni objavio vijest o tvom slucaju. Toliko od mene. pozz