Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVE AUTOMOBILE KOJIMA NECE TREBATI VOZAC A NI PUTNICI.
Ne znaju napraviti vozilo bez motora sa unutarnjim sagorijevanjem ili bar dobru alternativu tome, pa onda prosipaju suplje. Autonomna vozila nisu ni potreba ni prioritet, nego alternativna danasnjim.
sve ide prema robotizaciji, smanjenju svetske populacije sa 7 milijardi na "zlatnih" 500 miliona.
@MiroljubPetrovic imate li traktor
@provucikarticu i ti bi mogao malo sklekove da radis da budes kao Husein Gradascevic ili Milos Obilic
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SRANJE ! Ja hocu da vozim, merak mi. Yebo vam robotika i automatika i kompjuteri mozak retardirani.
Ovo je sve super ali baš se pitam kada recimo dođu kod nas ova pametna auta kako će reagirati u nepredviđenim situacijama. Prije svega sasvim sigurno ga neće puno ljudi imat pa kad mu se traktor koji zauzima jednu i po traku na sred ceste ukaže, pa da ne pričam o rupama na cesti, pijanim vozačima i možemo u nedogled s ovim. Dakle mi to ovdje nećemo dočekat sasvim sigurno!
Bravo Crnogorac Hrvatskih korijenja sa srpskim pasosom.
"...udružuju se u proizvodnji automobila bez vozača" Kao da postoji proizvodnja automobila sa vozačem?!?!