Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svijet sasvim potonuo u fukarluk kada je Dacia Sandero najprodavanije vozilo.
Samo Renault 4. Spustiš zadnju klupu, ubaciš veš mašinu originalno zapakiranu i zatvoriš gepek. Nema auta kod kojeg to može. A može i pet vreća cementa i vozi.
Dobar Sandero nema šta, ali izgura i on na 34-35 hiljada KM nov. Za taj novac treba razmisliti o investiciji u automobil, pošto za naš standard života ovo je baš velika cifra, mislim za većinu nas.
to je kad smo mi bijedna dezava. Njemac ovo uzme dok trepne, i ima ih dosta na cesti. Ne razbacuju se ni oni parama, ali oni vole novo i garanciju. 15k€ je njima vrhunska cifra za sve to. Ovdje u DE samo Turci, Rusi, Takijani i Balkanci voze Audi, BMW i sl....
Gledaj kola sirotinjo
Shizofrenija, dobro ja pretpostavljam da ti vozis nekog porschea