Cijena ispod 20.000 eura
38
Dacia predstavila treću generaciju Dustera
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ne zanositese bolje polovno nego ovo novo smeće. Jedino felge dobre Hahahahahahaha Hahahahahahaha Hahahahahahaha
Da je znak Toyote na njoj, rekli bi da nisu u zadnje vrijeme ljepše auto vidjeli. Za kompleksaše jedino ne valja znak Dacie.
DOBAR AUTO ZA TE PARE KO IMA DA UZME NOVO JE NOVO ONU ELEKTRONIKU STO IMA PO AUTIMA SKUPO SE PLATI A NE KORISTI SE DOSTA OD TOGA.
Prelijepo za ovu cijenu
Ovo je dizajnerski korak nazad...
1.0 u džipu, pa to je za yugića motor
100 konja. Nije 1.0 atmosferac za 70ks nego turbak sa 100. Vise nego dosta za neke normalne voznje, iako ovo govorim kao vlasnik puno snaznijeg auta
Samo i iskljucivo benzinac. Kazu za Dacia-u godina proizvodnje 2024 osjecaj iz 2010 but dont mind me i am just saying...
Konačno dobar dizajn Dustera
Slažem se. Dosta više iznad svog cjenovnog ranga.