auto
0

Da li bi mijenjali djevojku za "automobil iz snova"?

Sarajevo-x.com
Skoro dvije trećine Britanaca je izjavilo da bi mijenjalo svoju djevojku za "auto iz snova". Ovo nije šala, ovo su rezultati istraživanja koje je sproveo britanski show Pimp My Ride UK, koji se prikazuje na MTV-u.

Prema ovom poražavajućem istraživanju 63% muškaraca izjavilo je da bi mijenjali svoju djevojku za njihov "automobil iz snova", a 55% ispitanika je reklo da je dobar automobil na prvom mjestu njihovih prioriteta. Samo 16% ih je izjavilo da im je djevojka na prvom mjestu. U ovom istraživanju učestvovalo je 1.000 muškaraca.

U istraživanju se također spominje da jedan prosječan muškarac provede više vremena u automobilu i oko uljepšavanja "svog prioriteta" nego sa svojom djevojkom.

Čak 67% muškaraca izjavilo je da im je draže slušati kako "prede V8 motor" nego da slušaju kako "prede djevojka". Iako su smješteni u spavaćoj sobi ovi muškarci ipak pripadaju garaži.

Tačno tri trećine ispitanika izjavilo je da im se više sviđaju "obline" Ferrarija od oblina zamamne glumice Kelly Brook.

Voditelj showa Pimp My Ride UK, DJ Tim Westwood, je rekao da su muškarci koji izjavljuju da bi mijenjali svoju djevojku za "automobil iz snova" totalno pobrkali životne prioritete.

Ovaj DJ najavljuje novi show koji će se zvati Pimp My Bride, da bi i djevojkama dali bolju šansu, jer im se izgleda teško boriti protiv automobila.