Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošaljite ih u BOSNU mi cemo vam biti zadovoljni do kraja zivota !
@klix-ONEL Ti bi za pare i primio i dao izgeda !?!? Pravi primjerak bosanca iz viceva ! Nije ni cudo da su svi istina ! ps. ja sam bosanac ali se nebi nikad naguzio za pare , nikome ali kad ovakvi primati su nazalost uvjek primjer .
Feluga polupao loncice
78 milijardi €ura je 9,316,878,826,925,760 srpskih dinara. :) šleperi i šleperi dinara
Baš mi ih je žao, dabogda propali. Kutarisali bi se auta najgdrobnijeg dizajna na našim cestama
Sve to je toliko dodirnulo prosjecnog Bosnju da eto golfu dvici spustio cijenu sa 3500 KM na 3450 KM na piku..zabrinuo se :)
Nije toliko problem u ispusnimplinovima koliko u narusenom povjerenju. Znaci, njima bi sad neko trebao vjerovati da je to siguran auto, da nece biti problema prilikom voznje... svaka osobina zbog koje bi neko kupio VW auto ce biti dovedena u pitanje.
Ovdje izgleda slabo ko konta da je najveca steta ucinjena prema kupcima i da ce izgubljeno povjerenje dugorocno kostati puno vise od ovih procjena. Ljudi lagali a hvalili se,das auto i ta sranja,znaci samo teski idiot moze dat pare i preci preko toga.
u americi svako drugo auto benzinac, a sumnjam da VW toliko proda dizelaša ovo je sve prenapuhano, nekome u americi jednostavno zasmetao VW treba pričekati rezultate i ostalih auto kompanija, jer sumnjam da samo VW lažira
i opet cijene ne idu dole dizelima :/ Nadamo se jos!
VW je isprdio svoje, i mislim da je njemacka pohlepa i dovela do toga, a takodje treba kazati da je VW vozilo sa najviše grešaka, oje vw nikad nije ispravljao ili povlacio vozila, svaki model ima neku grešku, a ovo me ne cudi što se dešava - i samo je vrh ledenog brijega ...
vw je trebao da investira u rusiju preko milijarde ...
Poslije unistavanja avio kompanija na red dosli i veliki auto proizvodaci :) lijepo lijepo..U dogledno vrijeme svi voze toyote i gmc,i putuju sa samo american airlines,ili qatar :)