Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemački motor, francuska amortizacija, italijanski dizajn, Američka udobnost, i eto auta snova.
vidim seljackih komentara - ovo auto kad je izaslo bilo je spejs-satl za vecinu njemackih modela.... tada je porše imao 356 sa skoro folcikinim motorom....
Ma daj kakav Citroen, gdje je Mercedes 300 sl iz 1954-te u ovom izboru. Da ne govorim koliko je Mercedes 600 bolji od ovog Citroena.
A kod ode hidraulika...mos je jbat...
A commi :) -jeva ladara????
I kazu ne valjaju "francuzi"
Pa i ne valjaju. Ne kazu da nisu valjali. Nisam ljubitelj francuza ali DS je daleko najbolje auto svih vremena.
Super drago mi je zbog tebe ali vecina ljudi nije te srece. Uzmi ADAC i TUV statistiku pa vidi kakvi su francuzi. Naravnoda ima izuzetaka ali gledaj generalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
A gdje su legende fićo i buba.
ma u pravu si samo sto sam ja sve promjenuo osim volana
Bosna 1970-2013: Volkswagen Golf GTI i ruka kroz prozor. :D