Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je ovo komentara? 13? Toliko budala u gradu vozi Citroen! Trash car! Toliko...
Koliko ima samo u gradu c4 Jos firme pocele da ih kupuju Odlicno za buduce vlasnike Bit ce dijelova bas
Imam ga i nebi ga mjenjo za 9 golfova troši ko Zipo ide ko đavo i jedan od sigurnijih auta 5 zvjezdica
Citroen C4 koji je se proizvodio od 2004 do 2011 pa druga generacija od 2011 do 2018 je bolji od bilo kojeg Golfa i ja sam bio skeptican kad sam kupovao al jarane ti se u Citroenu odmoris kad predjes koju stotinu kilometara a iz Golfa te iznijet moraju ukočiš se.
C4 mi je trebao da bude samo prelazno rjesenje dok ne kupim sebi auto po zelji, ali toliko mi se svidio da vec godinu dana ga koristim i prezadovoljan i ne mislim mijenjat auto. (35 000 predjenih za godinu dana)
Mozda Focusu, Meganeu, i30, Ceed-u, golfu tesko
Gospodsko auto, ja još ne vidjeh ćelavu kockastu golfovsku glavu zavaljenu u sjedištu Citroena da se vozi.Srećom ti golfova je sve manje i manje. Što jest, jest ova linija C4 je prelijepa.
Citroën i njegovi psihodelični volani.