Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne budite papci, napišite da je ovo sponzorisana vijest.
Inace ovo je "nova" Fabia III http://www.zaslike.com/files/wiuuu6n5nc3vy6f4lcp.jpg http://www.skoda-portal.de/2013/03/skoda-fabia-iii-wird-das-kleinwagen-segment-2014-weiter-aufmischen/
SuperB je odlično vozilo, budite uvjereni!
Daj ba tko je glasao hebem ga usta.
@muji2 sve to stoji samo nemoj pricat da je bolja od golfa kad nije. btw iz ceske sam i svi testovi govore za golfa. sta mislis da ce German dozvolit da mu bude auto gore od skode. ne budi lud. octavia je drama auto ali je golf za nijansu bolji i dobijes vise opreme za iste pare. to sto je golf ruzan je druga stvar.
Bolja jest od Golfa.samo ti to nemozes nasem covjeku objasnit.Karoserija i par djelova je iz Češke, sve ostalo je iz VW.Za manje pare dobiješ auto koje ima motor iz Golfa a vece je od golfa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Škoda Superb jedno od najboljih (cijenom pristupačnih) automobila današnjice