Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oko 30 litara na 100 km potrosi vjerovatno
Skoro je izasao Koenigsegg Regera sa 1500+ konja, koji od 0 do 100 ubrzava za nekih 2,7 sekundi, a od 0 do 400 za manje od 20, tako da je pred inzenjerima Bugattija tezak zadatak. Iako vise volim Bugatti, moram priznati da poslednjih par godina zaostaje za Koenigseggom.
Da da i Agera R dere ove Veyrone. Regera nema mjenjac nikako o.O i to je strasno, kako cu ga sad u manju.?! Samo sto mi je sumnjivo kod Koenigsegg da nigdje nisam vidio nikakve testove da idu preko 400km/h (nije da ce se negdje voziti toliko u realnom saobracaju) ali ipak mi sumnjivo. Ili pak test na Nordschleife..
Kakva je ovo azdaha od auta majko moja ma..
Bosnian version of Veyron: Golf II GTi
TAS-ov GTI Special Edition
Taman ću kupiti ovaj zadnji
Car porn !!!
ovo je obicna talasika od auta kad njima trebaju 4 turbo punjaca za 1000+ ks. primjera radi aston martin one-77 ima oko 700 a atmosferac ili boba motoring golf 16vampir (1.8 benzin) ima oko 1000ks
Da da, mnogo auta ima 1000+ konja ali ne idu preko 400km/h kao Veyron. Upitaj se zasto...