Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kuja je slučajno sjela bez ikakve opreme u trkaće auto i slučajno su se otkopčala dugmad na dobro odabranoj košuljici za ovu situaciju. Kako vidimo, vozač je u punoj \'ratnoj\' opremi ali preplašena kuja je u košuljici kratkih rukava. Kuja se vodi već davno utemeljenom praksom: \'Štoće mi S I S E ako niko ne vidi da ih imam!\' Providna si kujo, i ti i ostale kuje koje na sličan našin traže pažnju i koje žele po svaku cijenu biti ili na TV-u ili na net-u *(-_-)*
neko ga nije umocio odavno, jel da?
Namješteno... i to loše.....
na bild.de se moze vidjeti cijeli snimak
auuuu, da se ona provoza golfom \"dvojkom\" na ovoj brzini i na ovaj nacin pored ovoga ispali bi njoj i zubi
e ZENICANIN oladi malo smijesan si a smijesniji su ovi sto su ti podjelili pluseve nego da mi i tebe uskoro ne ugledamo pred ambasadom ? :-D nego se ti dofati gdje ovakve KUJE bit ce ti ljepo vjeruj mi :-)
@Zenica Sta je? Jel to mikropenis dijagnoza?
e da imam ovakve s.i.s.e pa da se igram s njima ovako kuci umjesto što pišem gluposti po saxu
jebao bi je pri brzini od 280 km/h
Acam mog. sisa beton!
kud joj S I S E nisu ispale :D