Toyota stickerfix
0

VIDEO / Brz i jeftin popravak oštećenja

Sarajevo-x.com
Kada mala ogrebotina laka naruši izgled vaše Toyote, tu je nov i lagan način da je sami uklonite s novim Toyota stickerfix proizvodom.

Toyota stickerfix™ je set unaprijed izrezanih ljepljivih zakrpa koje se mogu jednostavno postaviti preko ogrebotina i rezova radi dobivanja glatkog, trajnog, skoro neuočljivog popravka. Toyota stickerfix™ listovi, koji se mogu kupiti kod vašeg lokalnog ovlaštenog Toyota partnera, dostupni su u boji laka svake Toyote.

Uz 33 različite zakrpe u svakom pakiranju, lako ćete pronaći veličinu koja vam odgovara. Popravljanje manjih oštećenja laka sa Toyota stickerfix™ setom predstavlja jednostavnost na djelu. Samo očistite željeno područje, nanesite ljepljivi film i izgladite ga, i to je to.

Ovaj ljepljivi film je konstruisan i testiran prema jednako strogim standardima kao i sva Toyota originalna dodatna oprema. Toyota stickerfix™ je otporna na UV zračenje, ekstremnu toplinu i hladnoću, pranje automobila i proliveno gorivo. A ako ćete ikada trebati ukloniti ovaj film, jednostavno ga odlijepite uz pomoć fena za kosu.

Toyota stickerfix™ se također može koristiti za izbjegavanje ogrebotina, pružajući zaštitu osjetljivih mjesta kao što su rubovi vrata.