Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon normalan članak o ljudima koji svoj hljeb zarađuju na teži način a opet uživaju u tome i ne žale se. A vi svi sto imate nešto protiv ovoga, vjerovatno ste duvači nargila i obožavaoci buba,jala, Instagram, Tik Tok i ostalog smeća što nas zatrpava svakodnevno. Zato vas vas sve....
Sada ga vrati na 300 000km i na piku ko nov.
Jesu bili u Fojnici ikad, reko obisli svijet a...
Obišao je Zemlju onaj tko se upiti ka jugu,a dođe na sjever.
Ja pomislih oni se kao par vozili po svijetu. Koji glup NASLOV
Zanimljiv članak! Zašto ne približavati ovakve priče - obične, svakodnevne, poslovne... Baš osvježenje 😊
Nadam se da imaju vremena da odmore na nekoj od plaza u spaniji ili portugalu. To bi im bilo extra.
volvo je dobro auto nema sta, ali poprilicno skupo. premium brend
joj sto brisu komentare aaaaa
Ako se ne varam auto s najvise predjenih kilometara na svijetu je takodjer Volvo, model P1800 iz 60ih sa preko 5 milijuna na satu.
Bravo
I ovi znači naši Hrvati.
Ne razumijem se u ove poslove ali znam da su kod nas vecinom slabo placeni i da svi bježe vani ovo raditi ali ovom bračnom paru upučujem sve čestitke na uspjehu.
Ovde sofer iz USA godisnje predzem u prosjeku oko 180000 milja posle 21 godine voznje izracunaj to u kilometre i vidices da to i nije neka vjest samo savezni dio posla
Svaka cast ljudino i ja bi samo da dodam BAKIR LOPOV SDA LOPOVSKA STRANKA
J. ti BAKIR i SDA M. U. P. P.
svaki dizel sto sam imao 1.9 2.0 presao sam po 500h a kupio sa 200h ja sam vratio sat a i auto kuca sigurno