Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije dva mjeseva sam imao priliku obici jedan veliki dio objekta 'cetiri cilindra' u kojoj se osim uprave nalazi nekoliko pogona za proizvodnju i veliki istrazivacki centar. Inace radim kao serviser liftova i obisao sam puno tvornica i ustanova po citavoj Njemackoj, ali ova me posebno odusevula. imao sam osjecaj da se nalazim na nekom svemirskom brodu kakve imamo prilike vidjeti na SF filmovima. Nestvarno...
sta reci... :) samo naprijed kao i do sada
Kada su dosli kod njega rekli su mu da su dosli za zatvorenim teretnjakom i da to njegovo auto utovare da ga niko slucajno nebih vidjeo. I tako su ga prevezli u BMW firmu. Tamo su to preispitali i tog majstora sto je to auto preuredio su nagradili ali su mu rekli da auto ipak ostaje kod njih, tako da su od tada poceli sa prizvodnjom karavana ili Touringa..
jos jedna informacija u vezi BMW-a kako je BMW poceo da radi touring auta ili po naski karavane?? Ustvari nisu imali u planu tako nesto bar ne jos pocetkom 80-tih godina. A onda je jedan majstor za karoserije koji je radio u BMW-ovim pogonima a imao je 3-cu pa mu je trebalo malo vise prostora da prevozi neke stvari tim svojim auto. Onda je dosao na ideju da sam napravi od lemuzine karavana. Kasnije se to proculo u BMW-u i pozvali su ga naravno uprava iz BMW-a.
Zadovoljan sam da ne kazem ponosan da mi je BMW izvor zarade da sam dio te firme i da mi je BMW prevozno sretstvo..jednostavno BMW je moja sudbina..
http://druckpower.de/images/product_images/popup_images/bmw.jpg
@peanut......:))))))))))))))
Kada bih morao da sve spojim i kazem u jednoj rijeci, rekao bih.....savrsenstvo!
...mrzlo me sve čitat. spomenuše li bmw isetta, rađen po licenci italijanskog proizvođača frižidera.
trznu me, reko bh slavi 100god postojanja. pa reko ko to zajebava
vanzemaljci ljubomorni na ovog bembejca. Zadaca svima
spejs šatl :D
Ma ovaj BMW nije Golfu dvici ni do koljena....Narode, vidite koliko smo zaaostali, barem jedno 3 stoljeca...Jer ovakvo auto mi nemremo ni za 3 stoljeca napravit