Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li ti vozis...
Na webu ima slika od 3ice GT, ljudi toliko uloze u marketing i nekakve price, al niko da kaze da je to ustvari obicna trica koja je dobila PETA VRATA. BMW najavljuje i seriju 4
ma ovo je \"obicni\" x6....:)
Mrzim BMW zbog furaca, svi se furaju lafo na luksuz. Eto taj lukzuz doveo je BMW do padanja 18% zarade. Samo se vi furajte ali BMW je samo luksuz ;)
HAHAHAHHA, sto me nasmija, \"Joooj jes dobar, bolji je od svakog merca, prelijep jeeee.. \" pa nmg vjerovati koliko se samo furas na BMW, od obicne sasije govori da je prelijep cak bolji od Merca, pa dijete drago smiri dozivljaj!
odlična fotka. da se naslutiti kakav će biti. pa vi na KIX.ba fakat niste normalni!
Dokle ce vise praviti ove mutante od auta?! Jos im samo fali monovolumen i kombi
pa golfa II i bolji je od ovog smeca..
Dobar prostor na zadnjem sijedistu ?
Jelde da je i ovo smetlje za Hyundu? Haaa?
Zvjer je, nema sta, sve smo vidjeli... Ja vec stvorio sliku kako bi trebao izgledati !!!!!!!
Joooj jes dobar, bolji je od svakog merca, prelijep jeeee..
Jos jedno nekvalitetno smece.