Renderi ponudili rješenje
303

BMW Serija 7 s "ajkulinim nosom" izgleda mnogo bolje

D. B.
Nova Serija 7 je izazvala veliku debatu zbog njenog dizajna za koji se odlučio BMW, a to se posebno odnosi na prednji dio automobila.

BMW Serija 7 ima potpuno novi dizajn prednjeg dijela na kojem se nalaze podijeljena svjetla s odvojenim LED dnevnim svjetlima i glavnim svjetlima. Rešetka hladnjaka je još veća nego ranije, zbog čega mnogi kažu da je dizajn "apsolutno bizaran". Međutim, renderi koje je Sugar Design objavio na Instagramu otkrivaju Seriju 7 s drugačijim dizajnom prednjeg dijela automobila i nažalost ostaju samo u virtuelnom svijetu.

Ipak, promjene su značajne, velika rešetka hladnjaka je zamijenjena mnogo manjim bubrežastim rešetkama s bronzanim detaljima, a naprijed su prepoznatljiva svjetla također s bronzanim detaljima.

Prednji branik izgleda jednostavnije, kao i donja rešetka, a promijenjeni su i nabori na poklopcu motora.

Općenito, prednji dio automobila podsjeća na nos ajkule i prema mišljenju mnogih je mnogo atraktivniji i agresivniji od stvarnog.

Međutim, u BMW-u ne odustaju od svojih zamisli i dizajnerskog jezika koji karakterište i neke druge ranije predstavljene modele.

Vezani članci