Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa čudno za srednju i višu klasu. Većina 1.8, 2.0 i većih motora uz ispravno održavanje mogu do miliona, a da nisu vraćani kilometri mnogi bi se iznenadili koliko pređenih km im auta stvarno imaju, samo što kod nas još prolazi priča da dizel star 10-15 godina kod nas dođe sa stvarnih 160 000 km.
to nije kilometraža neka i za 2.0 dizel , a kamoli za tu kubikažu i motor. oni ne prežive jer ih balvani slupaju a ne motor što unište od vožnje
Pricati/pisati o pravilnom odrzavanju auta na ovom portalu je haram hahhaha
Ja imam Alfu 146 u fabrickom stanju, 66 hiljada presla :)
Ja sam svoju 156 prodao sa skoro pola miliona kilometara, doduše za malo para😊
E39 najkvalitetnije napravljen BMW 💙🤍
I šta cemo sad sto je u sjajnom stanju? Imam i ja Mercedesa, duplo visew presao u jos sjajnijem stanju. Cuvao ga, pa sta?
Kakvo je to cudo ja sam s BMW 520i E 60 benzin presao 470 000 km i motor je ostao dobar cak nikad nije lamela bila mijenjana na njemu. BMW motori su najbolji sad vozam G31 dizel potrosnja od 5 do 5,5 litara nema dalje
pohvali N47 i što je na svokom lanac pukao i otisao na 150 000, raja plače zbog njih izađe te 4-5 milja to sijelo
Dobar
Da nije bio nacista da je bjo dobar covjek hitler bi bio ponosan na ovog bmv m5
savrseno auto
gledaj im radionice...cisca od nasih bolnica...