Najbrža limuzina na svijetu
148
BMW M5 brz poput metka
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam Bog d\'o....glavni u upravi BMW-a ...zalagao bih se za to, da se ovaj m5 ne moze kupiti svaki papak koji ima novac...nego samo onaj ko stvarno zna cijeniti tu preciznost i tehniku umjece i ljubav kojom ovaj velicanstveni automobil lezi na ulici. Pa neka voze skupocjene Ferrari-e i Mercedes-e itd. Zasigurno svako moze imati skupo auto, ali ja kad bih miioner bio, samo bih ovakve i jos jace verzije(G power) u garazi drzao. Papci danas kvare imidz BMW-a automobila. to je tuzno ka pogledam kako ga je lijepo vidjeti na ulici.
džaba kad ga ja ni u GTA nemogu imat a kamoli ...
\"pice\" je li? Pa ako ti kazes da je \"pice or art\" onda je sigurno \"pice of art\". Hahahaha
Pice of art!
bok pederski ljubitelji francuskih automobila s dušom i gay stilom. Sad ce ti isti strucnjaci doci da pricaju kako su neki citroeni ds i peugeoti ili renoli dci bolji i kulturniji od BMW MERC AUDI...a kada ti isti papci budu šetali sa svojim ženama neka malo vide za kojim se autima žene toliko okreću :-))) i žene znaju boje od levata koja su auta bolja :-))))
otresao bi ga elektricni tesla model s ko slinu
Opet ti po reklamama, pa vidiš li da u ovom tvom videu pokazuju da je M5 brži i od Panamere, što nije tačno, ali naravno dobra reklama neinformisane, jer u reklami je Panamera najsporija, a od 0 do 100 km/h je najbrža u realnosti, evo ti podaci o najsnažnijoj Panameri: http://www.porsche.com/usa/models/panamera/panamera-turbo/ vidiš li da nema smisla tvoj video-reklama.. Što se tiče Mercedesa E63 AMG, u ovom videu je stara E63 izašla još prije 4 godine, i ona od 0 - 100 km/h ide za 4,5 sekundi(brže od stare M5 koja ide za 4,7 sekundi) Stara M5 http://www.edmunds.com/bmw/m5/2010/ Stara E63 AMG http://www.emercedesbenz.com/autos/mercedes-benz/e-class/2010-mercedes-benz-e63-amg-in-depth-engine-and-power-transfer/ 2012 modeli M5 i E63 AMG, opet je E63 brža, vidiš li da i u ovom tekstu stoji da nova M5 ide do 100 za 4,4 sekunde, a nova 2012 E63 AMG ide za 4,3 sekunde: http://www.caranddriver.com/news/2012-mercedes-benz-e63-amg-news
http://www.youtube.com/watch?v=3zsApdoO-IU samo za tebe sto trazis video i ne bali vise molim te
eki to, ja konto neki reno najbrža limuzina, hahaha
@\"Najbrža limuzina na svijetu\" Dajte novinari, ako je reklama onda razumijem, ali da je najbrža limuzina na svijetu, NIJE. @@BMW čovječe, ovdje se ne govori o tjuniranim autima, nego o fabričkoj izvedbi bmw m5 Baš bih volio pogledati drag na 402m, prema BMW podacima ubrzanje M5 od 0 do 100 km/h je za 4,4 sekunde, a prema podacima Mercedesa ubrzanje nove E63 AMG je za 4,3 sekunde, samo što je E63 AMG elektronski limitirana na 280km/h, a M5 na 250km/h
seljačiću,na selo odakle si šljego.Sikter.
kapak,nijedne !!
da odgovorim kretenu koji je spominjao serifa konjevica. majmune jedan serif kada je vozio bmw ti nisi bio ni roden,serif kada je vozio audia sline a8 ti si imao 5 godina,zato nemoj da govoris o PAVAROTIJU NISTA o cemu nemas poima.serif konjevic je bolji vozac od svih trkaca u bosni zajedno. to sigurno moze i sera potvrditi. serif konjević je gospodin veci od svih sarajlijica zajedno samo se on nehvali kao neki sarajevski papci.
nije ni cudo da je ovoliko ipak to je M5 !!
brate jel\' ovo m5 g power ili obicni m5???
Sanjajte ostvarive snove...To je veoma bitno za uspjeh
SAMO VAS MOLIM POGLEDAJTE OVAJ KLIP O M5.CI NOVOJ:d:d:d http://www.youtube.com/watch?v=Wzv2Bc4ylGY&feature=related