Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BMW i3 6600K 😂😂
Sta vrijedi ako je elektricni ako ta energija dolazi iz termoelektrana na ugalj ili od atomskih centrala, ustvari onda zagadjuje vise nego benziski motor al narod konta ako nema auspuha da i ne zagadjuje!
Ne čuje se od muzike.
ova reklama ima logiku isto da kroz pogon bmw-a provedes kravu reklamirajuci bosanske maline.
Joj klixu jeste stvarno nikakvi. Vama je reklama neka vrijedna clanka... stvarno ne znate sta cete. Hajde da je makar neka budala u stvarnosti provozala auto bilbliotekom pa to bi onda bilo vrijedno pomena, a ne ove cgi gluposti prenosit... koga zaboli karina ccc
Naše seljačine još izbuše auspuh, da se zna na 5 minuta ranije da konjina stiže..
...bmw & biblioteka ne idu u istu rečenicu. bar ne ođe na balkanima.
Kako ne idu kad se vazda oko knjiga posvadjaju, koljena propucaju zbog dostojevskog i tolstoja.
radi, a ne cuje se Kure
@ante k da ne povjerujes