auto
0

Bijesni vozač maljem i sjekirom razbio svoj BMW vrijedan 120.000 eura

Klix.ba
Jedan vozač je bio toliko bijesan da je razbio svoj BMW vrijedan 120.000 eura maljem i sjekirom zbog svoje frustracije izazvane problemima koje je imao sa automobilom.

Pourmohseni Hadi je rekao da je bio toliko sit problema koje je imao sa svojim BMW-om M6, koji su trajali više od četiri godine, da je odlučio razbiti automobil u Frankfurtu, gdje se održavao tradicionalni Frankfurt Auto Show.

Hadi i njegov prijatelj Thomas Brunner su razbili BMW koji je Hadi kupio još 2008. godine. On tvrdi da je neprestano imao probleme koji su uključivali izvjesne vibracije, zveckanje i udaranja tokom mijenjanja brzina.

Događaj je ubrzo privukao pažnju prolaznika koji su se okupili u većem broju, a na kraju je na mjesto događaja stigla i policija. Hadi, koji živi u Italiji, je izjavio kako je automobil vozio na popravke, ali probleme time nije uspijevao riješiti.

"Pisao sam pismo BMW-u Italia i njihovom sjedištu u Minhenu, ali odgovora nije bilo. Evo im sada moga odgovora", rekao je Hadi za njemački Bild. Glasnogovornik BMW-a je nakon ovoga izjavio kako će kompanija ispitati Hadijev slučaj.