auto
1

BIHAMK predstavlja nove pogodnosti za članove

Ako ste vozač, članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti od kojih je osnovna pomoć na cesti u BiH, ali i susjednim zemljama Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori - što je posebno atraktivna pogodnost kada se ima na umu da su početne cijene bilo koje vrste pomoći u ovim zemljama od 110 eura i više.

Također, u slučaju da putujete po Evropi tu je BIHAMK PLUS paket koji vam pruža kompletnu uslugu pomoći na cesti (početna komercijalna cijena usluga u zemljama EU je 150 eura i više) uz pomoćne usluge pokrivanja troškova rent-a-car, smještaja ili povratka kući.

Ako ste imali sreću da tokom godine ne koristite pomoć na cesti, BIHAMK članska kartica je tu da vam pomogne u svakodnevnim kupovinama tako što jednostavnim pokazom kartice mogu ostvariti značajne uštede putem članskog programa pogodnosti BIHAMK Bonus.

Kroz ovaj program članovi ostvaruju velike uštede prilikom kupovine ne samo goriva i auto kozmetike, već i u prodavnicama: informatičke opreme, putničkim agencijama, hotelima, wellness centrima, restoranima, optičarskim radnjama, parfimerijama, knjižarama, salonima namještaja i mnogim drugim trgovačkim i poslovnim objektima širom Bosne i Hercegovine. Posebno se izdvajaju PETROL pumpe, na kojima BIHAMK članovi ostvaruju 0,05 kf po litri visokokvalitetnih naftnih derivata. Na ovaj način, na godišnjem nivou prosječan potrošač može uštedjeti čak i do 2 rezervoara goriva.

U cilju zaštite i povećanja sigurnosti najmlađih učesnika u saobraćaju BIHAMK svojim aktivnim članovima daje na posudbu dječije autosjedalice za uzrast od 0 do 9 mjeseci. Uz kopiju rodnog lista djeteta i aktivnu člansku karticu roditelja potrebno se samo javiti u najbližu poslovnicu BIHAMK-a. Veća sigurnost djece u saobraćaju i ušteda novca članovima.

BIHAMK u okviru promotivnih aktivnosti za novogodišnje praznike u periodu od 14.12.2015. do 31.12.2015.godine provodi tradicionalno akcijsko sniženje cijene članarine, što je prilika za odabir članskog paketa i uživanje u brojnim pogodnostima tokom cijele godine.

Učlanjenje je moguće u svim BIHAMK poslovnicama, auto-moto klubovima, na svim Petrol lokacijama, u BH Pošti, na brojnim trafikama, u UNITRADE prodajno-servisnim centrima, kao i putem www.bihamk.ba.