{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bez kamata na leasing

S
16.8.2010. u 15:10
0
2
Bez kamata na leasing
0
"Hyundai Auto BH", u saradnji sa ovlaštenom prodajnom mrežom, nastavlja prodajnu kampanju za redizajnirani model Hyundai i30, pod nazivom "0 % kamate na leasing", a koja se pokazala vrlo uspješnom u prva tri mjeseca trajanja.


Iz "Hyundaija" ističu kako su vrlo zadovoljni reakcijama na kampanju "0% kamata na leasing" za redizajnirani model i30. U tri mjeseca trajanja kampanje ukupno je isporučeno 89 primjeraka modela i30, a razlog za ovako dobar odziv je činjenica da uz bogato opremljeni i redizajnirani Hyundai i30 kupci dobivaju i besplatnu prvu godinu kasko-osiguranja, ali i mogućnost garancije do pet godina, naravno uz razumnu cijenu koja je odavno zaštitni znak ove marke.

Kampanju "0 % kamate na leasing" prvi put na bh. tržište uvodi »Hyundai«. U saradnji sa partnerima kupci dobiju finansiranje na leasing uz 0% kamate, sa redovnim učešćem i bez bilo kakvih dodatnih naplata.Redizajnirani Hyundai i30 predstavlja novo lice najprodavanijeg "Hyundaijevog" modela sa još privlačnijim izgledom i bogatijom opremom. Hyundai i30 se ističe kao potpuno evropski proizvod, jer je dizajniran i proizveden u Evropi. Po tradiciji "Hyundaija" kupci modela i30 već u osnovnim modelima dobivaju dobar nivo opremljenosti koji uključuje, između ostalog, klima-uređaj, ABS, zračne jastuke i zavjesice, električni paket, alarm, Radio CD i MP3-uređaj, putni kompjuter i priključak za iPod.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: