Do Forda sa Ožujskim pivom
0

FOTO / Asmin Kamurić dobitnik Forda Mondeo Ambiente

Piše: E.Z.
Izvlačenjem nagrada 08. avgusta u TC Fis Žepče završena je nagradna igra Ožujskog piva „Puna šaka brade uz Žujine nagrade“.

Ključeve privlačnog Ford Mondea dobitniku glavne nagrade uručio je danas gospodin Marinko Bradarić, manager Veleporodaje i Trade marketinga Zagrebačke pivovare d.o.o. za BiH u prodajnom salonu F-Autocentra u Sarajevu.

„Iskreno, ne mogu vam opisati koliko sam sretan, ali i iznenađen. Ovim putem bih želio zahvaliti Ožujskom pivu. Nisam se nadao da ću osvojiti neku od nagrada, pogotovo ne glavnu nagradu. Kodove sam slao u nekoliko navrata sms porukama, a ukupno sam poslao otprilike 90 kodova. Namjeravam ponovo zaigrati u nagradnim igrama Ožujskog piva, nadam se da će me sreća ponovo poslužiti.“ – istakao je gospodin Asmin Kamurić, sretni dobitnik Ford Mondeo Ambiente prilikom preuzimanja ključeva svog novog automobila.

Pored glavne nagrade, Ford Mondeo, Ožujsko pivo osiguralo je i dodatnu 801 nagradu kako za svoje vjerne tako i za sve potrošače koji su ga možda prvi puta kušali.

„Uz glavnu nagradu, Ford Mondeo, koja odlazi Asminu Kamuriću iz Bosanske Krupe, tokom protekla dva mjeseca dodijeljeno je devet skutera, 36 laptopa te 756 prepaid Visa potrošačkih kartica sa iznosom od 100 KM. S obzirom da su Ožujskom pivu potrošači na prvom mjestu i nadalje ćemo voditi računa o svojim ljubiteljima čiju ćemo vjernost redovito nagrađivati iskustvima i nagradama koje zasigurno nikoga neće ostavljati ravnodušnima.” – dodao je gospodin Marinko Bradarić iz Zagrebačke pivovare.