Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ići će 20 na sat ali će ga svi kupovati jer Apple ovaj put izmisliti i patentirati točak pa kad BMW zavrne 20-ke na peticu, Apple će ga tužiti
heh, kad ga al'pasinci i bucapotoklije krenu jailbreakati... :)
To će biti neki koncept, koji nikada neće krenuti u serijsku proizvodnju.
iGolf
Nema jos specifikacija na vidjelo, koju mrezu koristi, koji SIM, kakva mu je rezolucija na vjetrobranu, koja je platforma, kamera, Wi-Fi ...meni ovo lici na...do juce sam bio tesar, od sutra sam mesar, bolja lova...treba da se razvije i napreduje, naravno, ali treba raditi ono u cemu si najbolji, tako i Apple treba da se bavi telefonima, a vozila ostavite zna se vec kome. Ko bi kupio mobitel Alfa-Romeo ? Samo fanovi istoimenog vozila...tako ce i ovaj pokusaj kupovati fanovi Apple-a..moje misljenje...malo lupam i tako to, dosadno na poslu, sta ima kod vas?
Od silne tehnologije ima da poludimo na kraju. Svaka druga uputnica ce biti kreka ili drogomir.
Ovo mi izgleda ko ajfon sa točkovima
Ko iz filmova
Prije bih kupio kakvo kinesko auto nego precjenjena americka govna.
Nekad me lijepo strah ove tehnologije...
Za 3 godine, eto aplikacije na Apple-ovim uređajima " Drive your car from your house " .
klix pise....Čak štaviše, WSJ piše kako je zadani rok od četiri godine Čak štaviše je nepismeno. kae se Čak ili štaviše, al kad stavis Čak štaviše zajedno odma znaci dasi nepismen.
Kao i "visoka vjerovatnoća", što je direktan prevod "high probability". Vjerovatnoća je uvijek bila "velika" ili "mala", a nikada "visoka" ili pak "niska". I ona crtica što razdvaja dvije rečenice, od kojih druga počinje malim slovom je nepismena. Direktno je preuzeta iz engleskog. Al' eto.
@GeometrijskiPravilan Pismenost je mnogo viši nivo od razumijevanja. I dijete od 5 godina savršeno dobro razumije, ali se pismenosti uči u školi, da ne bi pravilo ovakve i slične greške. To jedan novinar, i svako ko javno objavljuje tekstova mora znati. A i ti.
jel ovo za vanzemaljce ili .....
Automobil za ovce, kao i iPhone.