Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo nije normalno hahahaha ,Adis Bunjo sjeo za kompjuter ,potrosio 5 minuta vremena kreirajuci FB stranicu i mi se sad trebamo diviti ,ccc. Jao portala i govana...
Ja bih ovdje na listu stavio i F-Autocentar, iako volim i vozim Ford, servis i usluga em je preskupa em katastrofa. Podrška za korisnika 0 bodova.
Vozim Renault, a ovo je jeftina propaganda i vrlo je glupo ostaviti mogucnost komentarisanja propagandnih tekstova, moj klixu. Reno zastupnistva (Bunjo i sl.) u BiH su nidjevezoidna, akcije donje, finansiranje nikakvo (krediti, lizing jos gori), servis uzasan, dijelovi preskupi, \'eco\' linija skuplja od regularne, a pseudostrucne i kvazievropske navlakuse poput ove facebook stranice vrijedjaju inteligenciju. Ne sikirajte se, nisa shvabofil sve ovo vazi i za ASU i cijelo zastupnistvo VW.