auto
15

Promo / Akcijske cijene Volvo vozila: Već od 37.190 KM

Povijest Volva počela je tačno prije devedeset godina. Toliko je stara i filozofija koju je oko brenda stvorio njegov osnivač Assar Gabrielsson. Bio je uvjeren da je ljudski život najdragocijenija vrijednost i zato ljudske potrebe i želje moraju biti u središtu pozornosti kada govorimo o razvoju vozila. Uprkos činjenici da su u zadnjih devet desetljeća Volvo vozila doživjela značajne promjene i izuzetan napredak, ona ostaju vjerna svojim načelima: ljudima olakšavaju i uljepšavaju život i važe za najsigurnije na svijetu.

Tokom desetljeća, punih izuma i inovacija, Volvo je postepeno dobio status vodeće referencije na području automobilske sigurnosti. Vodeći ljudi brenda Volvo cijelo vrijeme su bili svjesni šireg značaja nekih svojih sigurnosnih inovacija, zato su prijevremeno ukinuli patentna ograničenja i dozvolili mogućnost upotrebe svojih spoznanja ostalim proizvođačima automobila. Među najpoznatijim izumima brenda Volvo, koji su postali opće važeći sigurnosni standardi, treba spomenuti sigurnosni pojas u tri tačke, vjetrobransko staklo koje se ne razbije u komadiće, te unazad okrenute dječije sjedalice. Zato možemo tvrditi da je pomalo Volva u svakom automobilu koji danas vozi po cestama.

Zadnjih godina ovaj švedski brend doživljava pravi rascvjet, sa svježom paletom modela, opremljenih najmodernijom tehnologijom s područja sigurnosti, komunikacije, zabave i povezanosti. Volvo vozila postavljaju nove standarde u dizajnu i udobnosti, te svi zaredom na sigurnosnim testovima dobivaju najviše ocjene. Upravo zadnje je dobar znak da je Volvo samo još korak od ostvarivanja vizije po kojoj će njihova vozila od 2020. godine biti tako sigurna da u njima niko neće izgubiti život ili pretrpjeti ozbiljne fizičke ozljede. Volvo već 90 godina kreira budućnost, a Volvo Car Bosna i Hercegovina za vas je oblikovao izuzetno povoljnu ponudu.

U svijet prefinjenog skandinavskog automobilskog minimalizma sada možete stupiti već od 37.190 KM, koliko treba izdvojiti za model V40. U aktualnoj akciji možete odvesti i bogato opremljene automobile serije 60 (od 55.990 KM) i 90 (od 91.990 KM), dok vam je po premijernoj cijeni od 87.777 KM na rapolaganju sasvim novi XC60, nasljednik istoimenog modela, koji je zadnjih godina bio najprodavaniji srednje veliki sportski terenac u Evropi. Odvezite Volvo koji najbolje utjelovljuje vaš stil – i kročite u Volvo svijet, stoji u saopštenju.