Mali auto i mala cijena
14

Promo / Akcija “up!adaj” u Volkswagen up! za 159 KM mjesečno

Još samouvjerenije, još upečatljivije i još dinamičnije, Volkswagen akcijom „up!adaj“ pokreće prodaju modela up! za BiH tržište.

Spoj male potrošnje i sjajne tehnologije Volkswagen up! čini laganim i štedljivijim, a njegovi motori zadovoljavaju i u najrazličitijim uslovima vožnje. Ovom malenom trendsetteru iz Volkswagena postavljen je cilj da samostalno preuzme vlast u gradu kao najbolje gradsko auto. Kako?

Up! je mali automobil, no vrlo ozbiljan i radi se o istinskom Volkswagenu. U potrazi za dobrim gradskim autom i pravom cijenom, u saradnji sa Porsche Leasingom kreirana je mjesečna rata od 159 KM*.

Volkswagen up! raspolaže sa iznenađujuće velikim prostorom i komforom za 4 putnika i savršeno je podešen za uslove svakodnevnog saobraćaja u gradu. Stoga ne čudi slogan kampanje: “Mali auto. Mala cijena. Mala rata.” i kad podvučete crtu dobijete najbolji gradski auto.

*Iznos neto mjesečne leasing naknade od 159,00 KM je informativnog karaktera. Ista je izračunata za nabavku predmeta leasinga putem operativnog leasinga u bruto nabavnoj vrijednosti od KM 16.900,00 na period od 48 mjeseci i ukupnim plaćanjem prije isporuke u bruto iznosu od 2.901,73 KM koje uključuje i prvu mjesečnu leasing naknadu. Predviđena kilometraža za vrijeme trajanja najma je 40.000 km. Ukupna leasing naknada bez PDV-a iznosi 9.953,59 KM.