Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma važno je ulizivati se kolegama prije izbora za direktora i žmiriti na oba oka, a i sekretari su nam vrhunski pravnici, što jest jest. Samo lova, pozicija, uhljebljenje. Ko je još vidio da se na poslu radi. Zakon postoji, ali ga niko ne poštuje.
Zakon o porijeklu imovine ne postoji. Pojedinci imaju imovine koje sa platama ne bi mogli steći da žive 6 života.
A sta je sa konkursima u skole sto su ljetos bili, namjestaljke ocite i to treba sve ponovo raspisati. U skolama trebaju da rade moralne i strucne osobe.
Cim je NIP-ovac sta drugo ocekuvati nego pedofiliju i razvrat. Ti koji podržavaju LGBT.. podržavaju i pedofile
Predstavnik ministarstva glasao ZA? A sad ministrica iznenađena!!! Još ih sekretar škole upozorio na nezakonitosti??? Ma bravo za ministarstvo!
Pa budala zna da nije, nije vam tu trebala inspekcija pa cak ni poznavanje zakona, zdrav razum je dovoljan…
a sta je to coek uradio, jel mu sudjeno, dokazano ?????
Informisi se pa onda daji komentare
Eee,preposteni i prehrabri pedofil iz NIP.Genetaki predodredjeni pedofi,zlostavlja curice.Nastavnik fizickog sa DIF ili FASTO( isto kao i vlasnik NIP Dino).Salje slike svoje” britke sablje” curicama-kokošar i bagra.Danas jos jedan nastavnik fizickog u Ilijasu pedofil.FASTO propasto
o kako je dobro biti u NiPu o kako je dobro biti u NiPu, mogul se uclaniti ademovicu
A šta je """"to"""" prekršaji nalog možda pogrešno parkiranje ili prolazak pješaka kroz crveno na pješačkom
u Bosni nista novo...
Prekršajni nalog školi plaćamo mi, porezni obveznici. Hahahahaha
Hoce li neko odgovrarat, hoce dobit ce pfekrsaje.
Treba ubit govno odma
hoce li se NIPovska ministrica oglasiti ?
A sta je sa konkursima u skole sto su ljetos bili, namjestaljke ocite i to treba sve ponovo raspisati. U skolama trebaju da rade moralne i strucne osobe.
Cudo neato nije po zakonu u ovon drzavi ccc